Praca w Leżajsku. HORTINO rekrutuje i podaje wynagrodzenie

carpatiabiznes.pl 1 dzień temu
Zdjęcie: hortino poltino leżajsk


Praca. HORTINO Leżajsk (właściciel marki Poltino) to jeden z największych zakładów przetwórstwa owocowo – warzywnego w Polsce.

Portfolio produktowe firmy stanowią mrożonki: owoce, warzywa, mieszanki, zupy, dania gotowe, koncentraty i syropy owocowe, produkty dla przemysłu cukierniczo –piekarniczego.

Oferty pracy: HORTINO – Leżajsk

Kontroler jakości produktów spożywczych

Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN

Miejsce pracy: Fabryczna 2, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie

Zakres obowiązków:

– Klasyfikacja jakościowa dostarczonych do spółki surowców owocowych i warzywnych.
– Kontrola i badanie jakości mrożonych owoców i warzyw.
– Wykonywanie badań i analiz w zakresie międzyoperacyjnej kontroli produkcji.

Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu:1
Zmianowość:trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:40

Wymagania konieczne

Znajomość języków:angielski, w mowie – A2 – niższy średnio zaawansowany, w piśmie – A2 – niższy średnio zaawansowany

Wykształcenie:średnie zawodowe

Umiejętności i uprawnienia:obsługa komputera

Inne wymagania:

– Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe techniczne o kierunku technologia żywności, przetwórstwo owoców i warzyw, analiza środków spożywczych, mikrobiologia oraz min. 1 rok doświadczenia zawodowego.
– Znajomość przepisów prawa żywnościowego.
– Umiejętność szybkiego uczenia się.

Staż pracy ogółem:lata: 1

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres: Fabryczna 2, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie

Osoba do kontaktu Pracodawcy: Kadry

Numer telefonu: 17 240 42 49

E-mail: [email protected]

Język aplikacji: polski

Wymagane dokumenty:CV

– Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe techniczne o kierunku technologia żywności, przetwórstwo owoców i warzyw, analiza środków spożywczych, mikrobiologia.
– Min. 1 rok doświadczenia zawodowego.
– Znajomość przepisów prawa żywnościowego.
– Umiejętność szybkiego uczenia się.

Idź do oryginalnego materiału