Makaron to produkt, który bardzo często przechowywany jest w lodówce. Najczęściej wtedy, gdy ugotujemy go za dużo, a żal nam go wyrzucić. Trzymamy go na później z nadzieją, iż uda się go wykorzystać na drugi lub trzeci dzień do innej potrawy. To niestety pułapka, która może nas sporo kosztować. Bacillus […]
Polacy robią to nagminnie. Zjedzenie takiego makaronu lub ryżu może grozić śmiercią
burbonik.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Polacy robią to nagminnie. Zjedzenie takiego makaronu lub ryżu może grozić śmiercią
Powiązane
Kuchnia Radia 90: zupa tajska na rozgrzewkę
1 godzina temu
Rybna zapiekanka z ryżem w roli głównej
2 godzin temu
Polecane
Program “Profilaktyka 40 Plus” przedłużony do kwietnia
2 godzin temu
Zatrucie czadem w piekarni. Są poszkodowani
13 godzin temu
Pilotaż stopy cukrzycowej przedłużony o rok
19 godzin temu