Marek Marzec: jeżeli stracimy przewagę cenową żywności, to będzie duży ból głowy
rp.pl 1 godzina temu
Zdjęcie: Foto: podcasty.rp.pl
Jak wygląda rynek żywności okiem polskiego dużego eksportera. Jakie mamy hity eksportowe i dokąd wysyłamy polską mozzarellę? O tym opowiada Marek Marzec, prezes grupy Ewa Bis w Magazynie o Biznesie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Marek Marzec: jeżeli stracimy przewagę cenową żywności, to będzie duży ból głowy
Powiązane
Ewa Wachowicz robi najlepszą. Świetna na obiad i na kolację
1 godzina temu
Strauss i Polsko-Austriacka współpraca: wystawa i jubileusz
1 godzina temu
Polecane
20. Międzynarodowe Sympozjum EBHC
2 godzin temu
Użytkownicy marihuany częściej chorują na cukrzycę
5 godzin temu
Trudne słowo adherencja…
5 godzin temu
Analogi GLP-1 mogą zmieniać odczuwanie smaku potraw
6 godzin temu