Kapustę pekińską pokroić. Przełożyć do garnka z zimną wodą. Przepłukać, odcisnąć i przełożyć do miski. Posolić,...
"Ewa gotuje": Kimchi
interia.tv 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- "Ewa gotuje": Kimchi
Powiązane
Food truck Friza i Przemka Pro zaparkuje przed Serenadą
38 minut temu
Festyn rodzinny w Ratyniu
1 godzina temu
Święto Pszczelarzy w Hańsku
1 godzina temu
Kontrole lodów
1 godzina temu
Polecane
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
3 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
4 godzin temu
Probiotyki – przyszłość walki z zakażeniami ran?
6 godzin temu
Ekspert o refundacji flozyn
6 godzin temu