Babcia mi poradziła, by do ciasta drożdżowego wmieszać gotowany dodatek. Dzięki temu jest mięciutkie i 2x dłużej świeże
archiwum.przyslijprzepis.pl 4 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Babcia mi poradziła, by do ciasta drożdżowego wmieszać gotowany dodatek. Dzięki temu jest mięciutkie i 2x dłużej świeże
Powiązane
Odwiedzili wioskę ginących zawodów
17 minut temu
Wielkanocny koszyk jakości
59 minut temu
Majówka 2025. Czy 1 i 3 maja sklepy będą otwarte?
1 godzina temu
Polecane
Poziom lipoproteiny i cukrzyca
4 godzin temu
POMAGAMY DOBRUSIOWI
4 godzin temu
Przyczyna śmierci papieża Franciszka
16 godzin temu
Jaki chleb dla starszych ludzi?
1 dzień temu
Z czym mogą wiązać się zawroty głowy?
1 dzień temu