Nie ma jednego "najlepszego" mięsa: Wybór zależy od wielu czynników. Zwracajmy uwagę przede wszystkim na jakość i świeżość, zwłaszcza kupując kiełbasy czy gotowe burgery. Tłuszcz to przyjaciel: To właśnie tłuszcz zapewnia mięsu soczystość i wyjątkowy smak. Szukajmy kawałków ze średnią ilością tłuszczu, równomiernie rozłożonego. Pamiętajmy, iż część się wytopi! Kurczak? Najsmaczniejsze będą skrzydełka
Zaczął się sezon na grillowanie
Nie ma jednego "najlepszego" mięsa: Wybór zależy od wielu czynników. Zwracajmy uwagę przede wszystkim na jakość i świeżość, zwłaszcza kupując kiełbasy czy gotowe burgery. Tłuszcz to przyjaciel: To właśnie tłuszcz zapewnia mięsu soczystość i wyjątkowy smak. Szukajmy kawałków ze średnią ilością tłuszczu, równomiernie rozłożonego. Pamiętajmy, iż część się wytopi! Kurczak? Najsmaczniejsze będą skrzydełka