Wymieszaj w kubeczku i wlej do garnka. Zagęścisz zupę 100 razy lepiej, niż mąką
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: Zupa z jajkiem
Zupa szczawiowa od wielu lat jest świetnym daniem polskiej kuchni. Jednak wiele osób decyduje się na zagęszczanie jej mąką, a to bardzo niezdrowe. Jest o wiele lepszy sposób, aby to zrobić. Wystarczą żółtka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wymieszaj w kubeczku i wlej do garnka. Zagęścisz zupę 100 razy lepiej, niż mąką
Powiązane
Ogórki małosolne w 24 godziny? Sprawdź, jak to zrobić!
47 minut temu
Skandal w kuchni: jak gołąbki zniszczyły związek
50 minut temu
Polecane
Kto pyta, nie błądzi
1 godzina temu
Przypadek cholery w Polsce
4 godzin temu
Zamknięte kąpieliska. Czerwone flagi na popularnych plażach
22 godzin temu