Wymieszaj w kubeczku i wlej do garnka. Zagęścisz zupę 100 razy lepiej, niż mąką
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: Zupa z jajkiem
Zupa szczawiowa od wielu lat jest świetnym daniem polskiej kuchni. Jednak wiele osób decyduje się na zagęszczanie jej mąką, a to bardzo niezdrowe. Jest o wiele lepszy sposób, aby to zrobić. Wystarczą żółtka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wymieszaj w kubeczku i wlej do garnka. Zagęścisz zupę 100 razy lepiej, niż mąką
Powiązane
Polish Twist: 5 drinków z polskim akcentem
1 godzina temu
Polecane
Zapisy na gastroskopię i kolonoskopię przez call center
2 godzin temu
Darmowe badania i porady. Tydzień ze Zdrowiem w Chełmie
3 godzin temu
Kupujesz te kefiry? Zobacz co wybrać w zamian
16 godzin temu
Nowy oddział MSWiA
20 godzin temu
Kupujesz skyr? Następnym razem zwróć uwagę na to!
1 dzień temu