Wymieszaj w kubeczku i wlej do garnka. Zagęścisz zupę 100 razy lepiej, niż mąką
smakosze.pl 5 dni temu
Zdjęcie: Zupa z jajkiem
Zupa szczawiowa od wielu lat jest świetnym daniem polskiej kuchni. Jednak wiele osób decyduje się na zagęszczanie jej mąką, a to bardzo niezdrowe. Jest o wiele lepszy sposób, aby to zrobić. Wystarczą żółtka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wymieszaj w kubeczku i wlej do garnka. Zagęścisz zupę 100 razy lepiej, niż mąką
Powiązane
Moc mazurków w Pakosławiu. Było słodko i radośnie
37 minut temu
Salsa ananasowa - Pineaplle salsa
1 godzina temu
Caritas apeluje o pomoc dla mieszkańców Strefy Gazy
1 godzina temu
Polecane
VI Forum Liderów Polskiego Stowarzyszenia Diabetyków
21 godzin temu
Czy CBD można kupić w aptece?
23 godzin temu