David Gaboriaud jest pod dużym wrażeniem ewolucji kulinarnej, jaka nastąpiła od momentu jego przyjazdu do naszego kraju. Jak zauważa, polska scena gastronomiczna przeszła ogromną transformację. Na uznanie zasługuje różnorodne menu, ale także sposób podania potraw, podejście do klienta i stylowy wystrój lokali.
Według przewodnika Michelina poziom kulinarny polskich restauracji jest coraz wyższy
polishexpress.au 2 godzin temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Według przewodnika Michelina poziom kulinarny polskich restauracji jest coraz wyższy
Powiązane
Kolejny Podkarpacki Bazarek już 9 listopada
54 minut temu
Polecane
Dyspozytor odmówił pomocy. 3-latka nie żyje
3 godzin temu
Śmierć trzylatki. Zatruła się preparatem na gryzonie?
6 godzin temu
Śmierć trzylatki. Dyspozytor odmówił wysłania karetki
6 godzin temu
3-latka nie żyje. Siostra i matka z objawami zatrucia
6 godzin temu