W Wielki Czwartek wkładam karkówkę do solanki, a w Wielką Sobotę piekę w air fryer. Mam miękkie i soczyste mięso na święta
archiwum.przyslijprzepis.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- W Wielki Czwartek wkładam karkówkę do solanki, a w Wielką Sobotę piekę w air fryer. Mam miękkie i soczyste mięso na święta
Powiązane
Nowe tanie mieszkania powstają w Kensington Market
1 godzina temu
Woda czy jedzenie? Tę stolicę czeka walka o każdą kroplę
4 godzin temu
Niedziele Handlowe 2025: Kiedy Można Zrobić Zakupy?
5 godzin temu
Polecane
Kupujesz te kefiry? Zobacz co wybrać w zamian
5 godzin temu
Nowy oddział MSWiA
9 godzin temu
Kupujesz skyr? Następnym razem zwróć uwagę na to!
1 dzień temu