W Wielki Czwartek wkładam karkówkę do solanki, a w Wielką Sobotę piekę w air fryer. Mam miękkie i soczyste mięso na święta
archiwum.przyslijprzepis.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- W Wielki Czwartek wkładam karkówkę do solanki, a w Wielką Sobotę piekę w air fryer. Mam miękkie i soczyste mięso na święta
Powiązane
Zajęcia wakacyjne w tymbarskiej bibliotece
2 godzin temu
Adepci jujutsu – szkoleni w systemie modern combat
3 godzin temu
Zbigniew Ziobro: Walka z nowotworem
4 godzin temu
Miejsce na Kujawach, wspomnienia z dzieciństwa..........
4 godzin temu
Polecane
Jak zmniejszyć ryzyko chorób? najważniejsze są nawyki
9 godzin temu
Sinice atakują. Zamknięte kąpieliska nad Bałtykiem
10 godzin temu