Spróbowaliśmy przekąsek z owadów. Na słono, ostro i słodko
noizz.pl 23 godzin temu
Zdjęcie: Noizz
W polskich sklepach można już coraz częściej trafić na przekąski z suszonych owadów. Spróbowaliśmy tych zawierających larwy mącznika i świerszcze. Czy to naprawdę jedzenie przyszłości, czy jednak rzecz nie do przełknięcia?
- Strona główna
- Kuchnia
- Spróbowaliśmy przekąsek z owadów. Na słono, ostro i słodko
Powiązane
Larwy owadów w pieczywie i makaronach. Znamy powody
1 godzina temu
To będzie ulubione ciasto twoich gości. Przepis na Żyrafę
1 godzina temu
Pyszny kulebiak od Czerwonych Korali
2 godzin temu
Polecane
Skuteczny lek na łuszczycę – jaką maść wybrać?
4 godzin temu
1000 zł za wskazanie sprawcy zatrucia psa
5 godzin temu
Informacje 29.01.2025
20 godzin temu