Pizzerie tracą klientów. Efekt Żabki czy boom na kebab?
rp.pl 23 godzin temu
Zdjęcie: Foto: Adobe Stock
W 2024 r. ruch w tego typu lokalach gastronomicznych spadł o 3,6 proc., choć inne formaty typu fastfood zyskały klientów. Może to być efekt zarówno silniejszej konkurencji sklepów, np. Żabki, jak i rosnącej popularności innego typu dań.
- Strona główna
- Kuchnia
- Pizzerie tracą klientów. Efekt Żabki czy boom na kebab?
Powiązane
Larwy owadów w pieczywie i makaronach. Znamy powody
1 godzina temu
To będzie ulubione ciasto twoich gości. Przepis na Żyrafę
1 godzina temu
Pyszny kulebiak od Czerwonych Korali
1 godzina temu
Polecane
Skuteczny lek na łuszczycę – jaką maść wybrać?
4 godzin temu
1000 zł za wskazanie sprawcy zatrucia psa
4 godzin temu
Czym różni się Ozempic od Wegovy? – Wyjaśniamy?
22 godzin temu