Pierwszy raz jadłam je w Kijowie, a potem zrobiłam w domu. Teraz choćby moja babcia smaży je przynajmniej raz w miesiącu
pysznosci.pl 1 tydzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Pierwszy raz jadłam je w Kijowie, a potem zrobiłam w domu. Teraz choćby moja babcia smaży je przynajmniej raz w miesiącu
Powiązane
Milczenie żony, a szczerość teściowej
1 godzina temu
W ZAKŁÓCONEJ RODZINIE, DOM TRACI UROK
1 godzina temu
Kongres Nauk Rolniczych w Puławach |#LPU24.pl
2 godzin temu
Samsung ma niespodziankę. Przyda się w domowej kuchni
2 godzin temu
Dodaj do gulaszu. Będzie sycący, gęsty i pełen smaku
2 godzin temu
Związane trudności: Kiedy miłość zaczyna gasnąć
2 godzin temu
Polecane
Dysfunkcje tarczycy a ryzyko cukrzycy ciążowej
4 godzin temu
Producent Ozempicu z kłopotami. Firma "odchudzi etaty"
4 godzin temu