Leżakował 27 lat. Najdroższy serowy "staruszek" w końcu otwarty. Jak smakuje?
rmf24.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: /East News
Po 27 latach i 3 miesiącach we włoskiej miejscowości Villa Minozzo otwarto najdłużej dojrzewający w historii włoski ser Parmigiano Reggiano nazywany w wielu krajach parmezanem. Produkt okazał się w pełni jadalny i zachował swoje walory smakowe.
- Strona główna
- Kuchnia
- Leżakował 27 lat. Najdroższy serowy "staruszek" w końcu otwarty. Jak smakuje?
Powiązane
Kącik wspomnień – Kolonie letnie PCK
1 godzina temu
Najgorsze warzywo do rosołu. Zwiększa ryzyko raka
1 godzina temu
Dziwnów pamięta. Dzień Grecki po raz kolejny
1 godzina temu
Polecane
Tragiczne zatrucie tlenkiem węgla w Oświęcimiu
4 godzin temu