Jest bogata w białko i kolagen. W PRL-u jedli ją wszyscy, a teraz w końcu powraca do łask
archiwum.przyslijprzepis.pl 1 dzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Jest bogata w białko i kolagen. W PRL-u jedli ją wszyscy, a teraz w końcu powraca do łask
Powiązane
08.05.2025 Katarzyna Michalak „Droga do Budziszyna”
2 godzin temu
Wsyp do odpływu. Brzydki zapach w mig zniknie ze zlewu
3 godzin temu
Polecane
08.05.2025 Żyj zdrowo
8 godzin temu
Tegoroczne zalecenia PTD: apel o działanie
9 godzin temu
Wyzwania psychodiabetologii
9 godzin temu
Sztuka insulinoterapii
9 godzin temu
Kampania „STOP KWASICY KETONOWEJ”
9 godzin temu
Czy czeka nas „koniec cukrzycy”?
9 godzin temu