Gessler dodaje do rosołu nietypowy składnik. Rozgrzewa i dodaje aromatu
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: rosół i Magda Gessler
Przyprawa, którą Gessler dodaje do rosołu, może wydawać się radykalnym zerwaniem z tradycją. Nic jednak bardziej mylnego. Niepozorny dodatek odnajduje się świetnie w tej arcypolskiej zupie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Gessler dodaje do rosołu nietypowy składnik. Rozgrzewa i dodaje aromatu
Powiązane
Wpadnij na 2 URODZINY FIT CAKE NOWA HUTA W KRAKOWIE!
39 minut temu
Oto król polskich lasów. Wiemy, gdzie szukać prawdziwków
1 godzina temu
Polecane
Zatrucie czadem w Jaworznie. Są ofiary
3 godzin temu
Grzybów nie brakuje. Nie zapominajmy o ostrożności!
1 dzień temu