Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Domowy smalec
Powiązane
Sławosz Uznański i… kieleckie pierogi ruszają w kosmos
57 minut temu
Wystarczy 25 g dziennie. Jedz, by mieć silne serce
2 godzin temu
Thermomix traci sens. Promocja taka, iż mucha nie siada
2 godzin temu
Polecane
Zapisy na gastroskopię i kolonoskopię przez call center
1 godzina temu
Darmowe badania i porady. Tydzień ze Zdrowiem w Chełmie
2 godzin temu
Kupujesz te kefiry? Zobacz co wybrać w zamian
15 godzin temu
Nowy oddział MSWiA
19 godzin temu
Kupujesz skyr? Następnym razem zwróć uwagę na to!
1 dzień temu