Domowy smalec pełen pysznych i chrupiących skwarek to jest to! I choć jest dość kaloryczny, to jedzony z umiarem od czasu do czasu z pewnością nikomu nie zaszkodzi. Podstawą dobrego smalcu jest oczywiście świeża słonina bądź podgardle, z którego powstają wspaniałe skwarki. Dodatek kilku prostych […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Domowy smalec
Powiązane
Warzywo zdrowia i młodości. Jedz jak najczęściej
16 minut temu
Najzdrowsza ze słodkowodnych ryb. Jak przyrządzić pstrąga?
1 godzina temu
5 sposobów na wielkanocne przejedzenie
2 godzin temu
Chrup zamiast chipsów. Ta zadbasz o serce
2 godzin temu
Polecane
Jaki chleb dla starszych ludzi?
15 godzin temu
Z czym mogą wiązać się zawroty głowy?
22 godzin temu
Ile można zjeść jajek na Wielkanoc? Dietetyk ostrzega
23 godzin temu
Co zrobić z igłami po insulinie?
1 dzień temu