Bardzo prosta zapiekanka w stylu meksykańskim z mieloną wołowiną, z dodatkiem kukurydzy, fasoli i sera żółtego. Wygląda na pracochłonną, ale jest błyskawiczna do zrobienia. Mięso wystarczy podsmażyć, podgotować i zapiec z dodatkami. Na górze ciągnący ser mozzarella i chrupiąca posypka z chipsów z tortilli. Wskazanym akcentem wykończeniowym będzie marynowana papryczka jalapeno.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zapiekanka meksykańska z mieloną wołowiną
Powiązane
Pizza wegetariańska
1 godzina temu
Jabłecznik z ekstra kruszonką. Jeden składnik "robi robotę"
1 godzina temu
Mega klops z blachy. Porcja pyszności dla całej rodziny
1 godzina temu
Polecane
Program “Profilaktyka 40 Plus” przedłużony do kwietnia
3 godzin temu
Zatrucie czadem w piekarni. Są poszkodowani
14 godzin temu