Z telewizji do internetu. "Nie dokładam nic złego do tego kotła"
newsweek.pl 2 tygodni temu
Zdjęcie: Robert Makłowicz
Zebrałem sztab doświadczonych youtuberów. Dużo mi dali rad, a potem wszystko i tak zrobiłem po swojemu. Teraz mogę zanudzać ludzi co piątek historią, a kanał ma prawie 700 tys. subskrypcji — mówi Robert Makłowicz
- Strona główna
- Kuchnia
- Z telewizji do internetu. "Nie dokładam nic złego do tego kotła"
Powiązane
Karp wigilijny – symbol polskiej Wigilii
2 godzin temu
Najzdrowsze potrawy wigilijne
2 godzin temu
Między Betlejem a listą postanowień
3 godzin temu
IMag Kitchen 1/2025
5 godzin temu
Nowy kebab w Płocku. Otwarcie już w sobotnie południe
5 godzin temu
Polecane
Co może mieć wpływ na zdrowie naszych oczu?
13 godzin temu
Cukrzycowy obrzęk plamki (DME)
13 godzin temu













