Wlej do wody przy gotowaniu jajek. Nie ma szans, iż popękają
smakosze.pl 19 godzin temu
Zdjęcie: gotowanie jajek
Przygotowujesz potrawy na Wielkanoc, a jajka podczas gotowania pękają? Ten irytujący problem nie jest powodem do zmartwień. Wiemy jak skutecznie go uniknąć. Niezbędny jest jeden produkt, który znajduje się w każdej kuchni.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wlej do wody przy gotowaniu jajek. Nie ma szans, iż popękają
Powiązane
Polecane
Wycofano tony kiełbasy. Ryzyko ZATRUCIA
2 godzin temu
Ważne! – Health Canada ostrzega przed wadliwymi lekami
2 godzin temu
Czy kapusta kiszona wpływa na zagęszczenie krwi?
7 godzin temu
Tego nie łącz z jajkami. Gnije i fermentuje w jelitach
9 godzin temu