Wlej do wody przy gotowaniu jajek. Nie ma szans, iż popękają
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: gotowanie jajek
Przygotowujesz potrawy na Wielkanoc, a jajka podczas gotowania pękają? Ten irytujący problem nie jest powodem do zmartwień. Wiemy jak skutecznie go uniknąć. Niezbędny jest jeden produkt, który znajduje się w każdej kuchni.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wlej do wody przy gotowaniu jajek. Nie ma szans, iż popękają
Powiązane
To najzdrowszy owoc. Chroni przed wieloma chorobami
32 minut temu
Centrum Informacji Turystycznej w Sandomierzu docenione
43 minut temu
Chełm zamieni się w średniowieczny gród!
46 minut temu
Polecane
8. Ostrowski Piknik Zdrowia za nami (ZDJĘCIA)
15 godzin temu
Skyr, kvarg czy może jogurt naturalny – co wybrać?
16 godzin temu
Gm. Urszulin. Jezioro Sumin znów otwarte dla kąpiących się
20 godzin temu