Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: roladki z ciasta francuskiego
Szparagi to pierwszy wiosenny produkt, który tanieje w oczach i każe nam się jeść w każdej możliwej kombinacji. Oto jedna z nich – ekspresowe szparagi w cieście francuskim, doskonałe na przekąskę czy kolację.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
8 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
8 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
12 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
17 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
18 godzin temu