Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: roladki z ciasta francuskiego
Szparagi to pierwszy wiosenny produkt, który tanieje w oczach i każe nam się jeść w każdej możliwej kombinacji. Oto jedna z nich – ekspresowe szparagi w cieście francuskim, doskonałe na przekąskę czy kolację.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
Powiązane
Brytyjski dziennikarz zachwycony polskim Pendolino
5 godzin temu
Nostalgia.
7 godzin temu
Ze Skórzewa do przewodnika
9 godzin temu
Hrubieszów: Oferty pracy na dzień 10.06.2025
9 godzin temu
Polecane
Ogólnopolskie Obchody Dnia Diabetyka – Września 7.06.2025
15 godzin temu
Dla kogo refundacja leków na otyłość? ►
16 godzin temu
Jak wygląda brzuch cukrzycowy?
1 dzień temu