Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: roladki z ciasta francuskiego
Szparagi to pierwszy wiosenny produkt, który tanieje w oczach i każe nam się jeść w każdej możliwej kombinacji. Oto jedna z nich – ekspresowe szparagi w cieście francuskim, doskonałe na przekąskę czy kolację.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź szparagi, owiń je szynką i zawiń w ciasto francuskie. Sezon już trwa
Powiązane
To kładzie się cieniem na majówce. Podano dane
6 godzin temu
Inauguracja sezonu motocyklowego w Tarnowie [ZDJĘCIA]
7 godzin temu
Przejmujące nagranie Ładochy. Tak pożegnała Jakubiaka
8 godzin temu
Świeżość na ruszcie! Sałatka z fetą, którą pokochasz
10 godzin temu
Polecane
Refluks – przyczyny, objawy, leczenie
18 godzin temu
Sernik z awokado
18 godzin temu