To moja ulubiona zupa na rosole. Obniża cukier i dba o serce
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: zdrowa i pożywna zupa
Rośliny strączkowe to ważne, zbyt często pomijane uzupełnienie naszej diety. Na szczęście jest wiele postaci, pod jakimi można je jeść. Oto jeden z nich – pyszna, sycąca i niezwykle zdrowa zupa z soczewicy.
- Strona główna
- Kuchnia
- To moja ulubiona zupa na rosole. Obniża cukier i dba o serce
Powiązane
Maciej Szymański (TRIGGER) – wywiad
1 godzina temu
Polecane
Polskie mięso z Salmonellą na Cyprze. Ostrzeżenie służb
57 minut temu
Suplement zakazany. Rakotwórczy i genotoksyczny
8 godzin temu
Matcha – modna zielona herbata czy coś więcej?
18 godzin temu
Sanepid sprawdza wodę w kąpieliskach
19 godzin temu