Szatkuję kapustę i zalewam prostym sosikiem. Jest tak pyszna, iż wolę ją od mięsa
pysznosci.pl 2 godzin temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Szatkuję kapustę i zalewam prostym sosikiem. Jest tak pyszna, iż wolę ją od mięsa
Powiązane
Dyniowy zawrót głowy
46 minut temu
Klasyki włoskiej kuchni z Pasquale Attenzą w „Hej Poznań”
1 godzina temu
Siwizna w brodę. Prawdziwa historia życia
1 godzina temu
Polecane
Kilka osób, w tym dziecko, w szpitalu. Zatruli się czadem
1 godzina temu
Bezpłatny dostęp do dietetyka w Polsce – to możliwe!
11 godzin temu
"Everest był, jest i będzie magnesem dla wielu osób"
11 godzin temu
Sprzedaż Ozempicu i Wegovy w sieci sklepów za połowę ceny
17 godzin temu
Bezbarwny, bezwonny i niewykrywalny. Znów zaatakował
19 godzin temu