Sos żurawinowy przywędrował do nas Ameryki. Stał się popularny w całej Europie i w sumie nie ma się co dziwić, jest naprawdę wyjątkowy! Ma bogaty, słodko-kwaśny smak, gęstą konsystencję i cudowny rubinowy kolor. Jest unikatowym i bardzo ciekawy, a jednocześnie wszechstronnym dodatkiem do wielu dań. […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Sos żurawinowy
Powiązane
„Powroty” Mirosława Chmiela
2 godzin temu
Targi Franczyza: Sprawdzone biznesy w zasięgu ręki
2 godzin temu
Za ciasno!
3 godzin temu
Zacznij nowy tydzień z „Hej Poznań”!
4 godzin temu
Zza lady sklepowej, czyli jak być mistrzem handlu
5 godzin temu
Polecane
Kolonoskopia po japońsku
14 godzin temu
Polacy jedzą je jak cukierki. Od 11 września zmiany
1 dzień temu
Sobota dla zdrowia w Sandomierzu
1 dzień temu