Nasze monoporcje to małe dzieła sztuki cukierniczej
- mówi z dumą właściciel, nowo powstałej cukierni Łukasz Górski .
Tworzymy desery o niespotykanych kształtach, na przykład w formie serduszek czy kwiatów. Każdy z nich to autorska kompozycja, łącząca różnorodne smaki i faktury. Wymyśliliśmy około 20 rodzajów tych miniaturowych deserów i ciągle obmyślamy nowe. Składają się one z musów na bazie prawdziwej czekolady, z dodatkiem owocowych żelek i chrupiących elementów, wszystko na delikatnym biszkoptowym spodzie.
Oferujemy np. tutaj torty pokryte efektowną polewą lustrzaną. Oferujemy szeroką gamę smaków - od kawowych, przez owocowe, po czekoladowe. Różnią się też poziomem słodkości, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie"
- wyjaśnia Łukasz Górski z Lets Cake.
Cukiernia nie zapomina także o tradycji. W ofercie znajdują się klasyczne wypieki: świeże pączki, drożdżówk