Rożki z jabłkami z ciasta filo to pyszna i chrupiąca przekąska na słodko, która z pewnością posmakuje każdemu. Uwielbiam jeść i pracować z ciastem filo, a te rożki przygotowuje się błyskawicznie. Jabłka z cynamonem pachną jesienią, więc są odpowiednie na aktualną pogodę. Moje rożki wychodzą sporych rozmiarów, ponieważ uwielbiam jak są porządnie nadziane. Wolę je przekroić na pół niż robić mniejsze. Mam nadzieję, iż ten przepis Wam się spodoba!
Rożki z jabłkami z ciasta filo
dibloguje.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Rożki z jabłkami z ciasta filo
Powiązane
"Poważny kryzys" w branży. Tysiące wakatów
1 godzina temu
We Włoszech brakuje piekarzy pizzy. 20 tys. wakatów
1 godzina temu
Czy można sprzedawać jedzenie na ulicy?
1 godzina temu
Polecane
Pilotaż stopy cukrzycowej przedłużony o rok
6 godzin temu
W cukrzycy jedyna pewność to ciągła zmiana
8 godzin temu