Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: ciasto z bezą
Rabarbarowa chmurka to ciasto, które wiosną po prostu trzeba upiec. Kruchy spód, kwaśny rabarbar i słodka beza to połączenie, obok którego nie można przejść obojętnie. Poznaj przepis na najlepsze, wiosenne ciasto!
- Strona główna
- Kuchnia
- Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
Powiązane
Placki ziemniaczane nadziewane pomidorami
1 godzina temu
Radosne biesiadowanie do późnych godzin
3 godzin temu
Co je Twój kot? Jak pomóc zdrowiu naszych mruczków?
3 godzin temu
Polecane
Mesopral na refluks – jak działa i jak go dawkować?
9 godzin temu
Kwas mlekowy – adekwatności i zastosowanie
12 godzin temu