Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: ciasto z bezą
Rabarbarowa chmurka to ciasto, które wiosną po prostu trzeba upiec. Kruchy spód, kwaśny rabarbar i słodka beza to połączenie, obok którego nie można przejść obojętnie. Poznaj przepis na najlepsze, wiosenne ciasto!
- Strona główna
- Kuchnia
- Rabarbarowa chmurka jest moim faworytem. Wiosną mogłabym jeść codziennie
Powiązane
Ryż wyjdzie idealnie sypki. Zapamiętaj dwie proste zasady
1 godzina temu
O kotach, mężczyznach i tulipanach…
2 godzin temu
Nie tylko do rosołu. Takiej marchewki jeszcze nie jadłeś
2 godzin temu
Chałwa – tradycyjny słodycz o wielu twarzach
3 godzin temu
Polecane
05.08.2025 Na zdrowie
2 godzin temu
Zapraszamy na X Konferencję Cardiolipid
5 godzin temu
Centrum Edukacji i Historii Cukrzycy
6 godzin temu
Salmonella w partii jaj. Ryzyko zatrucia pokarmowego
6 godzin temu