Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: proziaki
Czas na kuchnię regionalną. Tym razem zwrócimy się w stronę Bieszczad, skąd pochodzą proziaki, czyli placki robione na sodzie oczyszczonej. Ich przygotowane jest banalne, a smak… po prostu nieziemski. Zrób i przekonaj się o tym na własnym podniebieniu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
Powiązane
Jadłodzielnia również w Zagórowie
46 minut temu
Klopsiki z Młodą Kapustą – Prosty Obiad Jednogarnkowy
4 godzin temu
Polecane
Diabetycy apelują o rozszerzenie refundacji CGM
3 godzin temu
Zachorowało ponad 20 mln Polaków. Dramatyczne następstwa
4 godzin temu