Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: proziaki
Czas na kuchnię regionalną. Tym razem zwrócimy się w stronę Bieszczad, skąd pochodzą proziaki, czyli placki robione na sodzie oczyszczonej. Ich przygotowane jest banalne, a smak… po prostu nieziemski. Zrób i przekonaj się o tym na własnym podniebieniu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przepis na te placki poznałem w Bieszczadach. Robi się je na sodzie
Powiązane
Polecane
Kampania edukacyjna – „Zdrowie seniorów”
4 godzin temu
Kiedy cholesterol staje się niebezpieczny dla zdrowia?
16 godzin temu
Jakie składniki są ukryte w produktach sportowych?
21 godzin temu
Milusińscy z 4 kątów. Czerwiec 2025 r.
1 dzień temu