Przenigdy nie dodawaj do gulaszu. Mięso będzie twarde i niesmaczne
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: mięso w garnku
Choć gulasz jest w założeniu prostą potrawą jednogarnkową, łatwo go przekombinować. Wychodzi wtedy niezgodny z oczekiwaniami na kilka różnych sposobów. A najgorzej, jeżeli jest twardy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przenigdy nie dodawaj do gulaszu. Mięso będzie twarde i niesmaczne
Powiązane
Międzynarodowy Dzień Sushi
58 minut temu
Polecane
Milusińscy z 4 kątów. Czerwiec 2025 r.
2 godzin temu
Codzienne nawyki, które mogą negatywnie wpływać na wzrok
5 godzin temu
Metformina znacznie zwiększa szanse na długowieczność?
5 godzin temu
Laserowe usuwanie hemoroidów LHP Warszawa
1 dzień temu