Przenigdy nie dodawaj do gulaszu. Mięso będzie twarde i niesmaczne
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: mięso w garnku
Choć gulasz jest w założeniu prostą potrawą jednogarnkową, łatwo go przekombinować. Wychodzi wtedy niezgodny z oczekiwaniami na kilka różnych sposobów. A najgorzej, jeżeli jest twardy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przenigdy nie dodawaj do gulaszu. Mięso będzie twarde i niesmaczne
Powiązane
Znana sieć wycofuje produkt. Ostrzeżenie
49 minut temu
Ślad wodny, czyli co składa się na twoje zużycie wody?
1 godzina temu
Polecane
Mesopral na refluks – jak działa i jak go dawkować?
1 godzina temu
Kwas mlekowy – adekwatności i zastosowanie
4 godzin temu
Znany kardiochirurg reklamuje suplementy? To deep fake
20 godzin temu
Specjalistyczne kursy podczas XXI Kongresu PTG
21 godzin temu