Przenigdy nie dodawaj do gulaszu. Mięso będzie twarde i niesmaczne
smakosze.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: mięso w garnku
Choć gulasz jest w założeniu prostą potrawą jednogarnkową, łatwo go przekombinować. Wychodzi wtedy niezgodny z oczekiwaniami na kilka różnych sposobów. A najgorzej, jeżeli jest twardy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przenigdy nie dodawaj do gulaszu. Mięso będzie twarde i niesmaczne
Powiązane
Ciasto Wojewody – Budyń, Beza i Pyszne Ciasto w Jednym!
3 godzin temu
Legenda o włoskiej kuchni
4 godzin temu
Sery z grilla. Z czym podawać grillowane sery?
4 godzin temu
Polecane
Pasożyty jelitowe – cisi intruzi w Twoim…
22 godzin temu
Masowe zatrucie w Krakowie
1 dzień temu