Popyt na żywność będzie rósł, a przed handlem wiele wyzwań zarówno w relacji z klientami w kraju, jak i na rynkach zagranicznych – za nami 17. edycja Forum Rynku Spożywczego i Handlu

biznesinfo.pl 1 godzina temu
Zdjęcie: Forum Rynku Spożywczego i Handlu w Warszawie


Bezpieczeństwo żywnościowe, liczne nowe regulacje dla przedsiębiorców i konsekwencje z tym związane, Zielony Ład, rynek krajowy oraz eksport, zaskakujący spadek konsumpcji czy nowe oblicze rynku pracy - o tym burzliwie dyskutowała branża podczas tegorocznego Forum. Dwa dni, 19 merytorycznych debat z udziałem blisko 130 prelegentów i prelegentek, eksperckie grono w kompleksowym składzie oraz trafny wybór tematów przyciągnęły 1400 uczestników, z czego ponad 800 wzięło udział stacjonarnie. Forum Rynku Spożywczego i Handlu, jedno z kluczowych wydarzeń dla sektora spożywczego, handlowego i HoReCa, odbyło się w dniach 4- 5 listopada w hotelu Sheraton Grand Warsaw. W trakcie wydarzenia wręczono również nagrody w dwóch prestiżowych konkursach: Certyfikat Dobry Produkt 2024 oraz Food&Retail Awards 2024.
Idź do oryginalnego materiału