Dziś proponuję Wam przygotowanie pysznych faszerowanych pieczarek. Ja użyłam specjalnych, dużych pieczarek do grillowania, z których wykroiłam nóżki i od zewnątrz posmarowałam olejem. Farsz zrobiłam z drobno pokrojonych nóżek pieczarek, kawałka papryki (około 1/4), cukinii ( 80 g), kiełbasy , mozzarelli, pietruszki. Przyprawiłam solą i pieprzem.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3yAIlUsESu2X7vu4leOxDr2GQLX-z6xdMG3km9ek5i1Ew44D9pxrD6YCLVosyne_DoZus7-i61qtXJPZAabSF9hoy2l5yDPEexZvGeda62ujk2bV1gnpWtghR7VXhO83CPXpJ96abBptvTLo7AQ30NuTS6sBmDzOT7ERi0ZyYujn_UBNnS7fR5zGAQszW/w400-h300/@20240630_151651.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoGib34GbatpsdBDQeyHkHHqKiUguOoOJLNyvY5lZANduig0l0MzQTrCxfME31tpV6n7rpdg7u4NVrZ0aOMJgTxo7rns9xZrWlrnZSRDCnieOpWPtHdWz40jSLqW0aGefqFtJn2OuAZ2c6unj39I6MH0cBar-DKLj2DCkJFrgkG-t6_-U3ac_ekN7FwHFQ/w400-h299/@20240630_155137.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkVoMzJYZImvqVw3gw7TkgFneQX3SAlh3zEaLORVYhRO2bM2ZWqJaIgoAwU_lxE6R_Lye_Oo19-52mpyZS2bVGypw77YCUNJHHFlBfCTyrPWDI9exRnrEoEFPHeypXUTXtfLcn09VA8ABEwmS_Q9xfB71dF3yzRM5T7_tofqAfpEIhDvEScptBp-xrw72h/w323-h400/@20240630_161102.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOf7gBDkOCaEGYQY6EUsXqqA8zuBogPV3jIuXqrT_GuNz1R0b_Qq-bkHwKT3CqPFKOkUKS1uNTdoNVIItTNZtiVc7xFc5X9HpcOsiKQpezewfEIRTW_TzbWemlYHGkcDywgBvL9nqmiBZlyZJAJF9ecXNxGT0fDGeBE6tCby7BJg6uSg3RKp7ZPCRi81jQ/w354-h400/@20240630_161108.jpg)
Jak widać u mnie nie tylko grzybki się grillowały.
Smacznego!
Pozdrawiam wakacyjnie!
Joanna - JB
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhy6gwT2gG6mojaSyFa-9AAvkCWek-w9aGfhlvym-Pq03anzCmzhDNDHfC7bMy2r2_Za9TJNPxwwxRIjbfHQNflQGqoxUdqjwH6eYb9GMHLe1X3somwK7iLDL7t-QoYOt1HtrDu3MEuM1U72cky9ySK6MC4m6RVd17iJsoEENrFU8iDb0VqB_Y2rNnVOQhJ/s320/JoannaB%20(1).jpg)