Pakuję lubczyk do słoików i robię najlepszą pastę. Bez żadnych konserwantów
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: pasta z lubczyku
Oto przepis na niezwykłą pastę ziołową, która zakonserwuje lubczyk na długie tygodnie. Dzięki niej tę kluczową w wielu przepisach przyprawę możemy mieć zawsze pod ręką. Zapakowana w małe słoiczki, będzie udoskonalała wiele potraw.
- Strona główna
- Kuchnia
- Pakuję lubczyk do słoików i robię najlepszą pastę. Bez żadnych konserwantów
Powiązane
To kładzie się cieniem na majówce. Podano dane
6 godzin temu
Inauguracja sezonu motocyklowego w Tarnowie [ZDJĘCIA]
7 godzin temu
Przejmujące nagranie Ładochy. Tak pożegnała Jakubiaka
7 godzin temu
Świeżość na ruszcie! Sałatka z fetą, którą pokochasz
9 godzin temu
Polecane
Refluks – przyczyny, objawy, leczenie
18 godzin temu
Sernik z awokado
18 godzin temu