Pakuję lubczyk do słoików i robię najlepszą pastę. Bez żadnych konserwantów
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: pasta z lubczyku
Oto przepis na niezwykłą pastę ziołową, która zakonserwuje lubczyk na długie tygodnie. Dzięki niej tę kluczową w wielu przepisach przyprawę możemy mieć zawsze pod ręką. Zapakowana w małe słoiczki, będzie udoskonalała wiele potraw.
- Strona główna
- Kuchnia
- Pakuję lubczyk do słoików i robię najlepszą pastę. Bez żadnych konserwantów
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
8 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
8 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
12 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
17 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
17 godzin temu