Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: zupa na obiad
Oto przepis na podkręconą pieczarkową. Zupa z dodatkami nabiera niezwykłego smaku i jest 100 razy lepsza, niż na mięsie. Choć jej głównym składnikiem są pieczarki, pełnią aromatu zbliża się do leśnych grzybów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
8 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
8 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
12 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
17 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
17 godzin temu