Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: zupa na obiad
Oto przepis na podkręconą pieczarkową. Zupa z dodatkami nabiera niezwykłego smaku i jest 100 razy lepsza, niż na mięsie. Choć jej głównym składnikiem są pieczarki, pełnią aromatu zbliża się do leśnych grzybów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
Powiązane
To kładzie się cieniem na majówce. Podano dane
4 godzin temu
Inauguracja sezonu motocyklowego w Tarnowie [ZDJĘCIA]
5 godzin temu
Przejmujące nagranie Ładochy. Tak pożegnała Jakubiaka
5 godzin temu
Świeżość na ruszcie! Sałatka z fetą, którą pokochasz
7 godzin temu
Polecane
Refluks – przyczyny, objawy, leczenie
15 godzin temu
Sernik z awokado
16 godzin temu