Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: zupa na obiad
Oto przepis na podkręconą pieczarkową. Zupa z dodatkami nabiera niezwykłego smaku i jest 100 razy lepsza, niż na mięsie. Choć jej głównym składnikiem są pieczarki, pełnią aromatu zbliża się do leśnych grzybów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
Powiązane
Brytyjski dziennikarz zachwycony polskim Pendolino
5 godzin temu
Nostalgia.
6 godzin temu
Ze Skórzewa do przewodnika
9 godzin temu
Hrubieszów: Oferty pracy na dzień 10.06.2025
9 godzin temu
Polecane
Ogólnopolskie Obchody Dnia Diabetyka – Września 7.06.2025
15 godzin temu
Dla kogo refundacja leków na otyłość? ►
16 godzin temu
Jak wygląda brzuch cukrzycowy?
1 dzień temu