Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: zupa na obiad
Oto przepis na podkręconą pieczarkową. Zupa z dodatkami nabiera niezwykłego smaku i jest 100 razy lepsza, niż na mięsie. Choć jej głównym składnikiem są pieczarki, pełnią aromatu zbliża się do leśnych grzybów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Mało kto dodaje do pieczarkowej. Wystarczy odrobina, a zupa będzie lepsza, niż na mięsie
Powiązane
Polecane
Rośliny mogą pomóc tam, gdzie zawodzą antybiotyki
2 godzin temu
Omega-3,6,9 – stosowanie, adekwatności i różnice
9 godzin temu
Małopolskie Cyfrowe Kino dla Seniora z Głosem Seniora
23 godzin temu