Wśród uczestników znaleźli się również Łódzki Wojewódzki Lekarz Weterynarii Tomasz Mroczek i jego zastępca Dorota Sirko.
[foto:7716676]
Celem dwudniowego spotkania szkoleniowego jest doskonalenie wiedzy o skutecznym nadzorze nad produkcją żywności pochodzenia zwierzęcego.
- Dobrze, iż się ciągle szkolimy na ten temat. Obecność tak szerokiej kadry lekarzy powiatowych i pracowników działów bezpieczeństwa jest gwarancją, iż skuteczny nadzór przez cały czas istnieje – zauważył na wstępie Tomasz Mroczek, Łódzki Wojewódzki Lekarz Weterynarii.
- To wyspecjalizowane szkolenie, podczas którego chcemy zwrócić uwagę na ważne aspekty nadzoru weterynaryjnego, przede wszystkim po to, żeby żywność produkowana w zakładach, z




![Jak przedłużyć świeżość masła? Proste triki, które działają naprawdę długo! [PORADNIK]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2025/12/c42ef289-4fec-4acb-a0aa-5ddb4ea643c2-1.jpg)









