Kuchnia molekularna wykorzystuje potencjał praw chemii, fizyki i biologii do przygotowywania smakowitych dań. Koncepcje posiłków molekularnych mogą być bardzo szerokie, choć główny efekt ma być ten sam. Jest nim przygotowanie efektownej potrawy, która będzie cieszyć zarówno kubki smakowe, jak i zmysł wzroku. Jednym z narzędzi […]
Kuchnia molekularna. Sferyfikacja w domowych warunkach
wedrowkipokuchni.com.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Kuchnia molekularna. Sferyfikacja w domowych warunkach
Powiązane
Polecane
Otyłość to nie tylko problemem z wyglądem
12 godzin temu
Zdrowie wśród zieleni – Biała Sobota już jutro
14 godzin temu
Życie z SIBO. "Lekarka kazała mi patrzeć na zieloną trawę"
17 godzin temu
Codzienność z cukrzycą
21 godzin temu