Kuchnia molekularna wykorzystuje potencjał praw chemii, fizyki i biologii do przygotowywania smakowitych dań. Koncepcje posiłków molekularnych mogą być bardzo szerokie, choć główny efekt ma być ten sam. Jest nim przygotowanie efektownej potrawy, która będzie cieszyć zarówno kubki smakowe, jak i zmysł wzroku. Jednym z narzędzi […]
Kuchnia molekularna. Sferyfikacja w domowych warunkach
wedrowkipokuchni.com.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Kuchnia molekularna. Sferyfikacja w domowych warunkach
Powiązane
Rusza sezon na pływalni letniej w Parku Kasprowicza!
1 godzina temu
Polecane
Probiotyki po antybiotykach - dlaczego są tak ważne?
2 godzin temu
Wystartował 62. KFPP! Na początek debiutanci
14 godzin temu
Ciemniejsza strona cynamonu
15 godzin temu
Te choroby brzydko pachną. Wyczujesz je z daleka
18 godzin temu
Teleporada online: jak się przygotować
19 godzin temu