Kuchnia molekularna wykorzystuje potencjał praw chemii, fizyki i biologii do przygotowywania smakowitych dań. Koncepcje posiłków molekularnych mogą być bardzo szerokie, choć główny efekt ma być ten sam. Jest nim przygotowanie efektownej potrawy, która będzie cieszyć zarówno kubki smakowe, jak i zmysł wzroku. Jednym z narzędzi […]
Kuchnia molekularna. Sferyfikacja w domowych warunkach
wedrowkipokuchni.com.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Kuchnia molekularna. Sferyfikacja w domowych warunkach
Powiązane
Zjadanie brudu – nowa moda kosmetyczna
5 godzin temu
Jakie koktajle pić rano?
6 godzin temu
Polecane
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
18 godzin temu
Nowości w diabetologii | Relacja z EASD 2024
1 dzień temu