Kisiel stał się moim wiernym „towarzyszem”, szczególnie podczas zdobywania ostatniego wulkanu w mojej kolekcji korony wulkanów ziemi. Kiedy potrzebny był zastrzyk energii, gwałtownie podnosił on poziom cukru we krwi, co w sytuacji wyczerpania miało ogromne znaczenie. Pamiętam, jak podczas wyprawy na Mount Sidley wielokrotnie go serwowaliśmy.
Ewa Wachowicz: Tartaletki z kremem waniliowym i wiśniami w kisielu
angora24.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Tartaletki z kremem waniliowym i wiśniami w kisielu
Powiązane
Stacja Wakacje – Chorwacja
1 godzina temu
Kugiel radoszycki na każdą porę i okazję
1 godzina temu
Food truck Friza i Przemka Pro zaparkuje przed Serenadą
1 godzina temu
Polecane
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
4 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
5 godzin temu
Probiotyki – przyszłość walki z zakażeniami ran?
7 godzin temu
Ekspert o refundacji flozyn
7 godzin temu