Obecnie wiele osób stawia na produkty wegetariańskie, jednak niektórzy wciąż nie wyobrażają sobie grilla bez porządnej mięsnej porcji. Od zawsze podkreślam, iż na ruszt można wrzucić niemal wszystko. choćby owoce! Uważam jednak, iż najpopularniejsze są produkty mięsne. Wcześ niej zamarynowane są kruche i aromatyczne. Ich zapach zawsze kojarzy się z ciepłym wieczorem przy grillu, w otoczeniu znajomych. Uwielbiam takie chwile spędzone z moimi bliskimi. Zwłaszcza iż w tej chwili nie mamy na to zbyt wiele czasu.
Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
angora24.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
Powiązane
Polecane
Znany kardiochirurg reklamuje suplementy? To deep fake
15 godzin temu
Specjalistyczne kursy podczas XXI Kongresu PTG
16 godzin temu
Operacja Pangea XVII – podsumowanie
20 godzin temu
Unijny projekt wykrywania cukrzycy typu 1 u dzieci
22 godzin temu
Ten suplement jest zakazany w połączeniu z kawą
22 godzin temu