Obecnie wiele osób stawia na produkty wegetariańskie, jednak niektórzy wciąż nie wyobrażają sobie grilla bez porządnej mięsnej porcji. Od zawsze podkreślam, iż na ruszt można wrzucić niemal wszystko. choćby owoce! Uważam jednak, iż najpopularniejsze są produkty mięsne. Wcześ niej zamarynowane są kruche i aromatyczne. Ich zapach zawsze kojarzy się z ciepłym wieczorem przy grillu, w otoczeniu znajomych. Uwielbiam takie chwile spędzone z moimi bliskimi. Zwłaszcza iż w tej chwili nie mamy na to zbyt wiele czasu.
Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
angora24.pl 2 dni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
Powiązane
KULINARNA MAJÓWKA NA DZIKO
1 godzina temu
Polecane
ZUS: 30 i 40 latkowie najczęściej na L4
2 godzin temu
Kanalizacja przybliży uzyskanie statusu uzdrowiska
4 godzin temu
Ile kosztuje miesięczna kuracja Ozempic?
6 godzin temu
Nowy rozdział w leczeniu otyłości w szpitalu „papieskim”
16 godzin temu