Obecnie wiele osób stawia na produkty wegetariańskie, jednak niektórzy wciąż nie wyobrażają sobie grilla bez porządnej mięsnej porcji. Od zawsze podkreślam, iż na ruszt można wrzucić niemal wszystko. choćby owoce! Uważam jednak, iż najpopularniejsze są produkty mięsne. Wcześ niej zamarynowane są kruche i aromatyczne. Ich zapach zawsze kojarzy się z ciepłym wieczorem przy grillu, w otoczeniu znajomych. Uwielbiam takie chwile spędzone z moimi bliskimi. Zwłaszcza iż w tej chwili nie mamy na to zbyt wiele czasu.
Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
angora24.pl 3 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
Powiązane
Ciasto Wojewody – Budyń, Beza i Pyszne Ciasto w Jednym!
1 godzina temu
Legenda o włoskiej kuchni
2 godzin temu
Sery z grilla. Z czym podawać grillowane sery?
2 godzin temu
Polecane
Pasożyty jelitowe – cisi intruzi w Twoim…
20 godzin temu
Masowe zatrucie w Krakowie
1 dzień temu