Obecnie wiele osób stawia na produkty wegetariańskie, jednak niektórzy wciąż nie wyobrażają sobie grilla bez porządnej mięsnej porcji. Od zawsze podkreślam, iż na ruszt można wrzucić niemal wszystko. choćby owoce! Uważam jednak, iż najpopularniejsze są produkty mięsne. Wcześ niej zamarynowane są kruche i aromatyczne. Ich zapach zawsze kojarzy się z ciepłym wieczorem przy grillu, w otoczeniu znajomych. Uwielbiam takie chwile spędzone z moimi bliskimi. Zwłaszcza iż w tej chwili nie mamy na to zbyt wiele czasu.
Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
angora24.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Sezon grillowy, czyli żeberka z rusztu
Powiązane
10 najważniejszych różnic pomiędzy Thermomixem TM6 a TM7
1 godzina temu
Czy można jeść mięso w Boże Ciało? Wyjaśniamy wątpliwości
1 godzina temu
Polecane
Laserowe usuwanie hemoroidów LHP Warszawa
21 godzin temu
Dzień Dziecka z J-elitą w Lublinie
1 dzień temu