Czekolada dubajska jest unikalna dzięki połączeniu z orientalnymi, nietypowymi dla Europejczyków przyprawami. Nie tylko cieszy podniebienie, ale i wygląda bardzo apetycznie. A co, jeśliby tak postawić na ciasto, które będzie smakowało równie dobrze, o ile nie jeszcze lepiej? jeżeli lubicie słodycze albo wcześniej próbowaliście tej – kultowej już chyba – czekolady, to na pewno będziecie zachwyceni tym deserem.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Ciasto dubajskie
Powiązane
Herbata Oolong – co to jest, jak działa i jak ją parzyć?
2 godzin temu
Japońskie słodycze
2 godzin temu
Polecane
MRNA uczy jelita samoobrony
1 godzina temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
6 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
7 godzin temu
Probiotyki – przyszłość walki z zakażeniami ran?
9 godzin temu