Dzięki nam żywność się nie psuje
rp.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: Foto: Mat. prasowe
Nasze rozwiązania w znaczący sposób ograniczają straty żywności. W niektórych wypadkach o kilkanaście do kilkudziesięciu procent, co przekłada się na olbrzymie zmniejszenie śladu węglowego czy wodnego - mówi Andrzej Wolan, prezes Fresh Inset.
- Strona główna
- Kuchnia
- Dzięki nam żywność się nie psuje
Powiązane
Polsko-włoska uczta we Florencji! Smaki, które łączą
1 godzina temu
Gdzie wyrzucić wytłoczkę po jajkach? Polacy wciąż się mylą
1 godzina temu
Polecane
Zmiany w świadczeniach gwarantowanych w POZ
6 godzin temu
Tu już pomocy nocą ci nie udzielą. Jest nowe miejsce
7 godzin temu
Słodkie pułapki – czy można jeść owoce przy cukrzycy?
10 godzin temu
Jachymiak: Topless na Długiej Polanie
12 godzin temu