Dodaj to do masy, a placki już nigdy więcej nie będą ociekać tłuszczem
kobieta.interia.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: Placki ziemniaczane
Smażysz placki ziemniaczane i za każdym razem ociekają tłuszczem? Mamy na to sposób! Wystarczy jeden niepozorny składnik. Sprawi, iż placki będą lżejsze, chrupiące i mniej tłuste. Sprawdź, jak to działa i co jeszcze możesz zrobić, by wyszły idealnie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Dodaj to do masy, a placki już nigdy więcej nie będą ociekać tłuszczem
Powiązane
Ambrozja – wyjątkowe miejsce na imprezy i wypoczynek
48 minut temu
Autentyczny Cypr – wycieczka z Larnaki i Agia Napy
1 godzina temu
Polomarket kusi promocjami – zobacz, co warto kupić taniej
1 godzina temu