Uwielbiam flaki mimo, iż początkowo nie mogły mi przejść przez gardło. Z czasem doceniłem unikalny smak tej zupy i dziś nie potrafię sobie wyobrazić polskiej kuchni bez tej zupy. Dlatego dziś zapraszam was do przyrządzenia poznańskiej odmiany flaków. Przed wami Krezki! W celu przyrządzenia krezków potrzebujemy: 1 kg flaków cielęcych 2 marchewki 1 pieruszka 1/2 […]
Danie dnia. Krezki, czyli flaki po poznańsku
srebrnykompas.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Danie dnia. Krezki, czyli flaki po poznańsku
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
8 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
8 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
12 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
17 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
17 godzin temu