Mówią, iż nikt tak nie przyrządza kiełbas jak Polacy. I coś w tym jest. Kruche, soczyste, intensywne w smaku wędliny są naszą dumą narodową, co przyznają chętnie cudzoziemcy. Tym razem zapraszamy was na wspólne gotowanie, podczas którego przyrządzimy kiełbaski warmińskie. W tym celu potrzebujemy: 70 dag filetów z dorsza lub morszczuka 2 kajzerki 1/2 litra […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Danie dnia. Kiełbaski warmińskie
Powiązane
Makaron z truskawkami hitem Wimbledonu!
4 godzin temu
Wybraliśmy „Najsmaczniejszą potrawę Powiatu Kieleckiego”
6 godzin temu
Polecane
Sanepid ostrzega – latem częściej dochodzi do zatruć
11 godzin temu
Bezpłatne badania w kierunku cukrzycy typu 2
12 godzin temu