Mówią, iż nikt tak nie przyrządza kiełbas jak Polacy. I coś w tym jest. Kruche, soczyste, intensywne w smaku wędliny są naszą dumą narodową, co przyznają chętnie cudzoziemcy. Tym razem zapraszamy was na wspólne gotowanie, podczas którego przyrządzimy kiełbaski warmińskie. W tym celu potrzebujemy: 70 dag filetów z dorsza lub morszczuka 2 kajzerki 1/2 litra […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Danie dnia. Kiełbaski warmińskie
Powiązane
Z CYRKU DO MASTER CHEF!
1 godzina temu
19 sierpnia – Światowy Dzień Pomocy Humanitarnej…
1 godzina temu
Polecane
Botoks pod lupą. Pilny komunikat po serii zatruć!
1 godzina temu
Idziesz na grzyby? O tym musisz pamiętać
3 godzin temu
Sen, stres i cukier — jak styl życia wpływa na glikemię?
3 godzin temu
Zatrucia toksyną botulinową. Polskie organy ostrzegają…
3 godzin temu
Wegovy zatwierdzony do leczenia MASH
3 godzin temu
ŚCO zaprasza pacjentów ze stomią na spotkanie
4 godzin temu