Mówią, iż nikt tak nie przyrządza kiełbas jak Polacy. I coś w tym jest. Kruche, soczyste, intensywne w smaku wędliny są naszą dumą narodową, co przyznają chętnie cudzoziemcy. Tym razem zapraszamy was na wspólne gotowanie, podczas którego przyrządzimy kiełbaski warmińskie. W tym celu potrzebujemy: 70 dag filetów z dorsza lub morszczuka 2 kajzerki 1/2 litra […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Danie dnia. Kiełbaski warmińskie
Powiązane
PERŁY BIZNESU 2025: Syty Jeż (Mikroprzedsiębiorstwo)
2 godzin temu
Polecane
Sorbenty IV generacji: Twój Plan B na "złe jedzenie"
1 godzina temu
Nowy Lek – dapagliflozyna
1 godzina temu
„Przekraczam siebie dla innych…”
2 godzin temu
Leki a słońce: letnie zasady bezpieczeństwa
22 godzin temu