Sezon na śliwki w pełni, dlatego nie może tu zabraknąć tradycyjnego, ucieranego ciasta ze śliwkami i kruszonką. Proste i szybkie do przygotowania, a do tego pyszne, czyli takie które najbardziej lubię. Znika w błyskawicznym tempie, idealnie pasuje podane w towarzystwie…
- Strona główna
- Kuchnia
- Ciasto ze śliwkami i kruszonką
Powiązane
Już w niedzielę Festiwal Smaków Babiego Lata!
1 godzina temu
U schyłku jesieni
2 godzin temu
Polecane
Kilkanaście osób nie żyje po spożyciu zatrutego alkoholu
4 godzin temu
Niespodziewany wpływ suplementów witaminy D2 na organizm
6 godzin temu
Choroby autoimmunologiczne – wyzwanie naszych czasów
7 godzin temu
Rakotwórcze jak azbest. Polacy uwielbiają to mięso
11 godzin temu