Zmniejsza ryzyko nowotworu. Badania: jedz przynajmniej raz w tygodniu
kobieta.onet.pl 3 tygodni temu
Zdjęcie: Kapusta
Warzywa krzyżowe, w tym kapusta, brokuły, kalafior czy jarmuż, budzą coraz większe zainteresowanie naukowców ze względu na ich potencjał w zapobieganiu wielu schorzeniom, w tym chorobom nowotworowym. Wykazali to naukowcy z National Cancer Institute.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zmniejsza ryzyko nowotworu. Badania: jedz przynajmniej raz w tygodniu
Powiązane
Gdzie w Jarocinie są najlepsze jagodzianki? [RANKING]
1 godzina temu
Pożar kuchni w budynku mieszkalnym w Trzebownisku
1 godzina temu
Polecane
Kiedy warto podawać psom i kotom suplementy?
21 godzin temu
Co nam daje ciągły monitoring glikemii
22 godzin temu