Zmniejsza ryzyko nowotworu. Badania: jedz przynajmniej raz w tygodniu
kobieta.onet.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Kapusta
Warzywa krzyżowe, w tym kapusta, brokuły, kalafior czy jarmuż, budzą coraz większe zainteresowanie naukowców ze względu na ich potencjał w zapobieganiu wielu schorzeniom, w tym chorobom nowotworowym. Wykazali to naukowcy z National Cancer Institute.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zmniejsza ryzyko nowotworu. Badania: jedz przynajmniej raz w tygodniu
Powiązane
Smaczne lato w Warszawie. Gdzie zjeść i odpocząć?
4 godzin temu
Domowe lody waniliowe – pyszna ochłoda w letnie dni
7 godzin temu
Polecane
Czy olej kokosowy jest zdrowy? Dietetycy są jednomyślni
10 godzin temu
Śmierć przy odtłuszczaniu skór. "Podejrzenie zatrucia"
12 godzin temu
Cukiereczek
13 godzin temu