Zetrzyj na tarce i wrzuć do masy na ciasto czekoladowe. Będzie mięciutkie i wilgotne
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: ciasto czekoladowe
Dodatek neutralnych w smaku roślinnych składników pomaga zatrzymać w cieście wilgoć. Jakie produkty do tego wybierać? Wiele osób będzie bardzo zdziwionych.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zetrzyj na tarce i wrzuć do masy na ciasto czekoladowe. Będzie mięciutkie i wilgotne
Powiązane
#WhoIsWho Świat aniołów biznesu od kuchni – Marek Dworak
50 minut temu
Dynia zaczyna gnić? Prosty trik uratuje jej uprawę
1 godzina temu
Mleczne rogaliki śniadaniowe. Wychodzą za każdym razem
1 godzina temu
Polecane
Prawdziwa walka: o życiu z cukrzycą (i diabulimią)
6 godzin temu
Spotkanie niczym mecz bokserski!
18 godzin temu
Posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Cukrzycy
18 godzin temu