Uprzejmie informujemy, iż nasze Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego ma przyjemność współorganizować wydarzenie „Zdrowie na talerzu. Gotuj, ucz się i żyj zdrowo!” – teoria połączona z praktyką, które odbędzie się 13 października 2025 r. w naszej pracowni gastronomicznej.
Organizatorzy i patronat
👩🍳 Organizatorem mysłowickiej odsłony kampanii jest firma SYNERCOM USŁUGI WSPÓLNE Sp. z o.o., która pełni również rolę koordynatora na Śląsku #DniUczeniasięDorosłychnaŚląsku – ogólnopolskiej kampanii edukacyjnej.
🎖️ Wydarzenie zostało objęte Honorowym Patronatem Prezydenta Miasta Mysłowice, Dariusza Wójtowicza. To wyjątkowe wyróżnienie i dowód, iż lokalne władze wspierają inicjatywy edukacyjne i prozdrowotne.
O kampanii Dni Uczenia się Dorosłych 2025
📅 Kampania trwa od 15 września do 15 października 2025 r. i promuje ideę uczenia się przez całe życie – w każdej formie, w każdym wieku.
W całej Polsce realizowane są wydarzenia edukacyjne, warsztaty i spotkania zachęcające dorosłych do rozwijania pasji, kompetencji i aktywności społecznej.
👉 Głównym organizatorem kampanii jest Polska Izba Firm Szkoleniowych.
ℹ️ Więcej informacji: www.edurosli.pl
Dlaczego warto wziąć udział?
To wyjątkowe szkolenie to coś więcej niż warsztaty kulinarne – to praktyczna lekcja zdrowego stylu życia.
Uczestnicy będą mogli:
✅ poznać podstawy diet śródziemnomorskiej i DASH,
✅ dowiedzieć się, jak jedzenie wpływa na zdrowie i samopoczucie,
✅ nauczyć się komponować zbilansowane posiłki z wartościowych produktów,
✅ przygotować potrawy w naszej pracowni gastronomicznej CKZiU i wspólnie ich skosztować.
Organizacja wydarzenia
📍 Miejsce: pracownia gastronomiczna CKZiU, Mysłowice
👥 Grupy: po 8 osób
🕗 I grupa: 8:00 – 12:45
🕐 II grupa: 12:30 – 17:15
👉 Liczba miejsc ograniczona – decyduje kolejność zgłoszeń!
📞 Więcej informacji: 782 515 605
ℹ️ Szczegóły dostępne również na stronie: http://www.synercom.pl/wydarzenia