Zdrowe czy nie? Fakty i mity o grillowaniu
newsweek.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: Grillowe fakty i mity. Wiele zależy od tego, co i jak się grilluje.
Grillowanie uchodzi za jeden z najzdrowszych sposobów przyrządzania potraw, ale wciąż słyszymy o tym, iż podczas smażenia na ruszcie uwalniają się rakotwórcze i toksyczne związki. Komu wierzyć?
- Strona główna
- Kuchnia
- Zdrowe czy nie? Fakty i mity o grillowaniu
Powiązane
Straszna zawieja: świat zniknął pod śniegiem!
58 minut temu
Caritas realizuje unijny program pomocy żywnościowej
1 godzina temu
Ta ryba to trucizna. W wielu krajach została zakazana
1 godzina temu
Polecane
Jakie zasady reklamy aptek? Rząd planuje nowelizację
16 godzin temu
Smok Słodziak wyrusza z misją: Stop kwasicy ketonowej!
21 godzin temu
Nieoczekiwane odkrycie dotyczące działania metforminy
23 godzin temu