Zbierz, wysusz i zanieś do skupu. Smardze teraz są warte fortunę
smakosze.pl 21 godzin temu
Zdjęcie: smardze
Smardze to jeden z żelaznych punktów polskich podręczników dla grzybiarzy. Choć rosną u nas bardzo często, w skali świata są niezwykle cenione i przez to bardzo drogie. Określa się je choćby jako polskie trufle.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zbierz, wysusz i zanieś do skupu. Smardze teraz są warte fortunę
Powiązane
Jak kupić najlepszą dynię? Tę odmianę wybierz na zupę
46 minut temu
Szybkie obiady na co dzień. Proste przepisy dla zabieganych
1 godzina temu
W Dino znowu powariowali. Olej, mleko i śmietana za grosze
1 godzina temu
Polecane
Czy kefir zakwasza organizm?
3 godzin temu
CGM zmniejsza liczbę hospitalizacji w cukrzycy typu 2
5 godzin temu
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
1 dzień temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
1 dzień temu
SIBO – gdy wewnętrzny odkurzacz zawodzi
1 dzień temu