Zapomnij o tradycyjnym makowcu. Ten po japońsku od Heni jest 100 razy lepszy
smakosze.pl 3 dni temu
Zdjęcie: makowiec japoński
Oto doskonały przepis na błyskawiczny makowiec z dwóch rodzajów maku. Jest tak szybki dzięki wykorzystaniu gotowej masy makowej. Choć niektórzy z rezerwą podchodzą do gotowców, to ciasto wcale na tym nie traci.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zapomnij o tradycyjnym makowcu. Ten po japońsku od Heni jest 100 razy lepszy
Powiązane
Święta na tak, święta na nie
1 godzina temu
Zimą zajadamy się na potęgę. Tak reaguje nasz organizm
1 godzina temu
Rawicz. Jeździsz na łyżwach? Jutro otwarcie lodowiska
1 godzina temu
Polecane
Sztuczna inteligencja i prawdziwi farmaceuci
3 godzin temu
Chorobie hemoroidalnej można zapobiec
20 godzin temu
Grudzień w zakresie
21 godzin temu
Dużo witaminy C, mało kalorii. Miniowoc zdobywa Polskę
22 godzin temu