Zalej ciasto olejem, dodaj farsz i włóż do piekarnika. Ten przepis ma ponad 100 lat
smakosze.pl 2 dni temu
Zdjęcie: pierogi
Ten przepis jest wart uwagi. Wielokrotnie sprawdzony zapewnia pyszny efekt na talerzu. Dzięki niemu w wyjątkowy sposób zrobisz pieczone pierogi. Wypełnione farszem, jakiego się nie spodziewasz, będą smakować, iż palce lizać.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zalej ciasto olejem, dodaj farsz i włóż do piekarnika. Ten przepis ma ponad 100 lat
Powiązane
Pozew zbiorowy przeciw gigantowi
38 minut temu
Jedz „czarne daktyle”. Wspierają pamięć i pracę wątroby
1 godzina temu
Polecane
Czy imbir działa na rozrzedzenie krwi?
3 godzin temu
W tym biegu możesz policzyć się z cukrzycą
5 godzin temu