Żadna pieczona, żadna smażona. Na obiad w Wielką Sobotę podam taką rybę
smakosze.pl 4 tygodni temu
Zdjęcie: ryba w naczyniu
W okresie tuż przed Wielkanocą rośnie zapotrzebowanie na przepisy z udziałem ryb. Oto jeden z nich. Prosta, ale pyszna potrawa jednogarnkowa z naszej ulubionej ryby – dorsza.
- Strona główna
- Kuchnia
- Żadna pieczona, żadna smażona. Na obiad w Wielką Sobotę podam taką rybę
Powiązane
XXV Marsz Śledzia
3 godzin temu
Wiosna. To, co daje nam ogród
3 godzin temu
Jubileuszowe konkursy! Zgłoszenia do końca maja
4 godzin temu
Kuchnia Wyborcza | 14.05
4 godzin temu
Jak w praktyce ograniczyć spożycie tłuszczów trans?
5 godzin temu
Polecane
Jak w praktyce ograniczyć spożycie tłuszczów trans?
5 godzin temu
Terapia wisceralna — jak działa i na czym polega?
7 godzin temu
Suplementy diety od Dody pod lupą prokuratury
8 godzin temu
Podpisz PETYCJĘ!
10 godzin temu