Żadna pieczona, żadna smażona. Na obiad w Wielką Sobotę podam taką rybę
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: ryba w naczyniu
W okresie tuż przed Wielkanocą rośnie zapotrzebowanie na przepisy z udziałem ryb. Oto jeden z nich. Prosta, ale pyszna potrawa jednogarnkowa z naszej ulubionej ryby – dorsza.
- Strona główna
- Kuchnia
- Żadna pieczona, żadna smażona. Na obiad w Wielką Sobotę podam taką rybę
Powiązane
Przyjechali z bagażem pełnym tajemnic
41 minut temu
Czterdzieści lat — czas na wspomnienia z telefonu
42 minut temu
Synowa stawia warunki
2 godzin temu
Polecane
Mikrogranulki na odchudzanie
14 godzin temu
Niej pij tej wody! Pilny alert służb sanitarnych
16 godzin temu
Używki i zły styl życia rujnują zdrowie Polaków
17 godzin temu